Kezdőlap 5 Szakterületeink 5 Teljesítményértékelési rendszerek

Teljesítményértékelési rendszerek

A vállalkozások egyik legértékesebb erőforrása az emberi erőforrás, így ennek menedzselésével nagyon fontos foglalkoznia minden vállalatvezetőnek. A munkatársak teljesítményének értékelése mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló számára hasznos, általa fejleszthető az egyén teljesítménye, növelhető a motivációja és elkötelezettsége a cég iránt, megelőzhetők konfliktusok, felmondások.

Teljesítményértékelés informatikai támogatással

Cégünk rendelkezik a teljesítményértékelés általános modelljét támogató webes alkalmazással, amely egyéni igények mentén gyorsan testreszabható
Értékelő űrlapok

TÉR rendszerünkben tetszőleges számú értékelő űrlap alakítható ki különböző kompetenciák mentén. Megkülönböztethetőek alap -és területspecifikus kompetenciák. Az értékelő űrlapok pár kattintással alakíthatók ki, így akár olyan munkakörben dolgozó vezető is létre tudja hozni, aki csak alapszintű számítógépkezelési ismeretekkel rendelkezik. A komptenciák egy skálán értékelhetőek.

Értékelési folyamat

Az értékelési folyamat több lépcsős, amely során történik önálló értékelés, majd közös is és lehetőséget ad Megtekintői szerepkörre is. Az értékelés során képzési igény / javaslat adható meg. Az elkészült értékelés pdf-be exportálható.

Elemzés, riportok

A teljesítményértékelés során eltárolt eredmények értékelése több szinten történhet: csoport, divizió, vállalat stb. Az Ön igényeinek elemzése után alakítjuk ki az elemzések, riportok szükséges szintjeit, kimeneteit, aggregáltsági fokát.

Integráció

Sok esetben elvárás, hogy a teljesítményértékelő rendszer az ERP rendszerrel integráltan működjön, például a munkavállalói adatokat átvegye onnét és az értékelés során kapott eredményeket pedig visszajutassa (bónusz, képzési igény stb.). A Wildom TÉR rendszer standard, szabadszoftveres eszközökből építkezik, így a külső rendszerkkel integrált működés megoldható.