Kezdőlap 5 Küldetés

Küldetés

Nem szoftvergyár…

A Wildom Kft. webtechnológiában és szervezeti folyamatokban jártas szakértő csapat, célunk használati értékkel rendelkező rendszer létrehozása. Rugalmas megoldásokat szállítunk egyedi igényekre is.
Egy szakmai műhely, ahol üzleti elemzők, tanácsadók, fejlesztők és minőségbiztosítási szakemberek dolgoznak együtt az Ön sikere érdekében

Közel 20 évE a piacon

visszatérő
ügyfelek

30+
szakember

Technológia semlegesség

A Wildom Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. célja, hogy az Ön igényeihez és munkafolyamataihoz maximálisan igazodó informatikai megoldást alakítsunk ki, amely hatékony eszközzé válik a Megrendelő biztonságos, üzembiztos és dokumentált működéséhez.

A Wildom Kft. stratégiai célja az értékteremtés, az ügyfélkiszolgálás szolgálatába állítani a webtechnológiát. A Wildom Kft. 30+ fős szakmai műhelye széles alvállalkozói háttérrel megbízható partnere mindazoknak, akik Internet technológiához kapcsolódó fejlesztési és szakértői szaktudást igényelnek üzleti tevékenységük elektronikus eszközökkel való támogatására. Erősségünk a felhasználó-orientált feladat specifikáció, a tartalmi, funkcionális és navigációs logika, a folyamatszervezésben való jártasság valamint a multiplatform szemlélet. Minden folyamat elején, – legyen az mobileszközökre optimalizált website, e-kereskedelmi megoldás, intranet, teljesítményértékelési rendszer, iktatórendszer, nyilvántartó rendszer, minőségügyi vagy raktárnyilvántartó rendszer létrehozása,- az induló kérdésfelvetés az, hogy kit érint a projekt és milyen célból. Cégünk legfontosabb értéke a folyamatra fókuszált fejlesztési szemlélet.

A Wildom Kft. üzleti és ügyviteli folyamatok elemzésével, gyári kész alkalmazások testre szabásával, egyedi alkalmazások fejlesztésével, valamint meglévő alkalmazások integrációjával foglalkozik. Az elmúlt években számos projektben vettünk részt a webshopok, dokumentum- és iratkezelés-, a munkafolyamatok kezelése-, a külső és belső portálépítés-, az ügyfélkapcsolat kezelés-, az erőforrás allokáció-, a feladatok ütemezése és az elektronikus csoportmunka kialakítása terén.

A Wildom Kft. munkatársai rendszertervező és szoftverfejlesztő mérnökök, valamint tanácsadó közgazdászok, akik a munkafolyamatok menedzsmentje, a vállalati alkalmazások integrációja, az iktató- és dokumentumkezelő rendszerek, mobilalkalmazások valamint a portál technológia terén több éves gyakorlattal rendelkeznek. Fejlesztőink számos platformon bizonyították már szakmai tudásukat: JAVA / Oracle, .NET, ASP, PHP.

A Wildom Kft. hiszi, hogy az informatikai megoldás sosem cél, hanem eszköz a szervezeti működés, az üzletvitel és a hatékony kommunikáció támogatására.

Modernizálunk

a kereskedelemben

a működésben

a kapcsolattartásban