Kezdőlap 5 Szakterületeink 5 E-kereskedelem

E-kereskedelem

Ma már minden vállalkozó számára elérhető a webes értékesítés, nem kell hozzá nagy forgalmú, óriás cégnek lenni. Keressen minket, hogy közösen megtaláljuk az üzletéhez legjobban illeszkedő megoldást.

Webshop fejlesztés agilis megközelítésben

Bizonytalan, hogy miképp kezdjen neki a webshop beveztésnek? Melyik platformot válassza? Mi segítünk a kezdetektől a működő webshop támogatásáig. Agilis megközelítés mellett ügyfeleink gyors piacra lépésén dolgozunk, majd priorizált feladatok mentén ciklusokban fejlesztjük tovább a webshopot.

Minden esetben az ügyfél igények elemzése után döntünk, hogy a piacon elérhető e-kereskedelmi platformok közül melyiket javasoljuk.

  • Gyorsan szeretne webshopot indítani?
  • Kis-és középvállalati kategóriába tartozik?
  • Magas forgalom, kiugró szezonális ingadozások jellemzik üzletét?
  • Egyszerre több webshopot üzemeltetne regionális piacokra egy adminisztrációs fiókból?
  • Esetleg a webshoppal integrált ERP rendszerre is szüksége van?

Mindegyik esetben van megoldásunk és a webshop indítás ötletének első lépéseitől támogatjuk a bevezetés folyamatát. Cégünk az alábbi platformokon készített már el és üzemeltet webshopot: WordPress Woocommerce, Magento 2, Odoo. Más platformban gondolkodik? Akkor is érdemes megkeresni minket, mert webshopos technológiai tapasztalatainkkal sikeres partnerei leszünk.

Terméktípusok

Bonyolult termékpaletta esetén is tudjuk a megoldást. Nem gond, ha egy terméknek számos tulajdonsága van, ha több terméket csomagban szeretne értékesíteni vagy szolgáltatást adna el a webshopon. Üzleti tanácsadóink segítségével a termékpalettát „lefordítjuk” webshop nyelvre.

Egy terméket elég egyszer rögzíteni a webshopon, és akár több webshopon is értékesítheti (pl.: magyarországi webshop, szlovák webshop, román webshop)

Promóció

A webshopok lelke a promóció, amiben az általunk ajánlott e-kereskedelmi platformok rendkívül funkciógazdagok. Kedvezményes ár, kupon kód, ingyenes szállítás, 2-öt fizet, hármat kap, csak pár a lehetőségek közül. Biztosak vagyunk benne, hogy a rendszer nem lesz akadály elképzeléseinek megvalósításában.

.

Feedek

Habár a webshop önmagában is erős piaci jelenlétet tud adni, de még jobb más csatornákon is megjelenni (Facebook, Google shopping, Árukereső stb.) Erre jók a feedek, amik segítségével a webshopos termékeket máshol is megjelenítheti.

Mobil applikáció

Szeretné ügyfélkörét minél hatékonyabban elérni? Telefonos push notificationnal értesíteni az akciós árról? Vagy a kosárban hagyott termékről? Akkor érdemes lehet a webshophoz egy mobil applikációt is illeszteni. Jó hírünk, hogy az applikáció nem jelent plusz adminisztrációs munkát, mivel a két rendszer egy termékkörből, egy adatbázisból dolgozik.

.

Analitikák

Webes világban szinte minden mérhető, és ezt a projektinkben alkalmazzuk is. A webshop mellé bekötjük a google legfrissebb analitikai eszközeit és igény szerint havi, negyedéves riportokkal segítjük ügyfeleinket a mérések értelmezésében.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Akár új webshop bevezetés történik, akár egy régen működő megújítása, a keresőoptimalizálás a projekt elengedhetetlen része. Első esetben cél a minél jobb helyezés elérése a google rangsorolásban, második esetben pedig nem szabad a már elért helyezésből veszíteni. A projekt során mi mindent megteszünk a technikai SEO feladatok kapcsán, és javaslatokkal segítjük az on-page és off-page SEO-t is.

.

Adminisztrációs felület

Az admin felületek elsőre ijesztőek lehetnek, de a bevezetés során tartott demok és oktatás után a mindennapos feladatokat a webshop tulajdonos is magabiztosan el tudja végezni. A speciális, ritkán használt funkciók kapcsán pedig terméktámogatás keretében tudunk segíteni.

Az általunk ajánlott rendszerek adminisztrációs felületén rengeteg beállítás végezhető el, akár termékenként egyesével, vagy bulk metódussal és, aki nem ijed meg a CSV fájltól, ő percek alatt több száz termék tulajdonságát tudja importtal módosítani.

Integrációk

Több száz, akár ezer terméke van? Gyorsan változnak a készletinformációk? A rendeléseket egy belső rendszerben is meg kell jeleníteni? A webshopok számos ERP, logisztikai, marketing rendszerrel integrálhatók egyedi megoldásokkal és tehetők automatikussá a termékfeltöltések, készlet adat frissítések, árazás stb.

Ezek mellett léteznek gyári integrációk fizetési módokra, szállítási módokra a hazai piac igényei szerint.

.

Üzemeltetés

Stabil és biztonság üzemeltetést biztosítunk a webshopokhoz.  A folyamatos szállítói rendszerauditok és hivatalos update-ek révén az esetlegesen feltárt biztonsági résekre is gyors gyártói megoldásokat kapunk és telepítünk. A nagy forgalmú webshopok esetén terheléselosztással dolgozunk, hogy a leglátogatottabb időszakokban is biztosítva legyen a vásárlási folyamat végigvitele.