Kezdőlap 5 Szakterületeink 5 E-kereskedelem 5 Magento webshop fejlesztés

Magento webshop fejlesztés

A Magento egy nyílt forráskódú webáruház komplexum, amely modul alapú, testreszabható és a magyarországi környezethez hozzáilleszthető.

Mi a Magento 2.x.x aktuális rendszer Community Edition változatának a magyarországi viszonyoknak megfelelő webáruház kialakítását, testreszabását végezzük el.

Funkciógazdag

A Magento rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek más rendszerek esetében több millió forintos extra fejlesztéssel érhetünk el. A legfontosabb ezek közül, hogy egy telepítéssel, több webáruházat, több nyelven, több devizával többféle termékkörrel de egy adminisztrációs felülettel tudunk kezelni. Számos előre beépített fizetési szállítási megoldás áll rendelkezésedre.

Fizetési, szállítási megoldások

Magento 2 webáruház tulajdonosként, alapértelmezetten szerepel a webáruházban, Paypal, Utánvét, Banki átutalás fizetési mód. Szállítási módok között beállítható több futár szolgálat, akár csomag súly vagy méret alapján más-más díjakkal. Lehetőség van ingyenes szállítás megadására is.

.

l
Könnyen testreszabható

A Magento 2 webáruház alap funkciói sablonokkal, ingyenes, fizetős, vagy egyedi fejlesztésű modulokkal és kiegészítőkkel, könnyen testreszabhatók.