Kezdőlap 5 Szakterületeink 5 Vállalatirányítás (ERP)

Vállalatirányítás (ERP)

A vállalatirányítási (ERP) rendszerek piacán azok közé tartozunk, akik kisebb és nagyobb szervezetek számára is megoldást tudunk biztosítani. A kisebb szervezeteknek egyszerűbb, a nagyobb szervezeteknek bonyolultabb üzletvitelre szabható folyamatokat ajánlunk bevezetésre.

magyar odoo, integrált ERP számlázás NAV

Valódi integrációt biztosító, dinamikusan és modulárisan bővíthető vállalatirányítási rendszert kínálunk, ami, Odoo CE alapokra épül és Wildom Odoo komponensekkel, csomagokkal bővítettünk.

Kiknek ajánljuk az Odoo CE alapokra készült rendszert ?

Elsősorban azoknak ajánljuk a vállalatirányítési rendszert, akik vagy diverzifikált hozzáférés mellett, több telephelyen végzik az alaptevékenységüket, vagy igénylik a folyamatok szoros integrációját, szeretnék kihasználni az adatok valós idejű rendelkezésre állásából fakadó előnyöket (akkor rendelnek, amikor szükséges, nem áll elő sem alapanyaghiány, sem feleslegesen nem áll pénzeszköz készletekben, stb.), szükségük van arra, hogy az erőforrásaikat minél pontosabb ütemezés, követés mellett tudják szervezetük szolgálatába állítani.

Magyar jogi környezet

A Wildom által ajánlott Odoo vállalatirányítási rendszer teljeskörűen megfelel a magyar jogi szabályozásnak. Saját számlázó modullal vagy más számlázó rendszerhez történő integráción keresztül a NAV integráció is biztosított.

Kedvező bevezetési idő és költségek mellett testreszabott megoldások

A Wildom Kft. által ajánlott ERP vállalatirányítási rendszer nem egy kész, dobozos alkalmazás, ami egyszerűen feltepíthető és pont úgy vehető használatba, ahogy van. A zöld mezős informatikai rendszerfejlesztéshez képest tartalmaz kötöttségeket, de azoknál lényegesen rövidebb átfutási idő és alacsonyabb költség mellett vehet valaki testreszabott ERP vállalatirányítási rendszert használatba.

A Wildom saját komponensekkel kiegészített Odoo vállalatirányítási rendszere testreszabottan, a Megrendelő folyamataihoz illeszkedően kerül bevezetésre, így a vállalatirányítási rendszer a Megrendelő szervezetét szolgálja, annak igényeit tükrözi. Az ajánlott Odoo rendszerben az integrált rendszerkomponensek magas szinten elő vannak készítve bevezetésre, számos elágazási lehetőséget tartalmazva.

Teljes folyamat integráció

Erősségünk a teljes folyamat integrációja: ügyfélkapcsolattartás (CRM), az értékesítés, a beszerzés, készletgazdálkodás, megvalósítás (termelés, szolgáltatás), emberi erőforrás kezelés, számlázás, pénzügy, szerviz. A modulok lefedik a teljes szervezeti és működési folyamatot, iparágtól függetlenül. Kiegészítők széles körben érhetőek el

A vállalatirányítási rendszer használata során az egyik modul adatot ad át a másiknak, automatizmusok biztosítják az adat és folyamatszintű integrációt. A rendszer üzleti nyomtatványokat is generál, azok a rendszerből is kiküldhetőek elektronikusan vagy megoszthatók webes felületen is. A történetiség, a státuszkövetés, a tudatos működtetés eszköze az ajánlott odoo rendszer.

Szakemberek a bevezetésben

Erősségünk, hogy csapatunk üzleti, szervezeti és informatikai folyamatokban járatos szakemberekből áll, kifejezetten örülünk az üzleti igény alapján történő igénymegfogalmazásnak.