Kezdőlap 5 Szakterületeink 5 Portálfejlesztés

Portálfejlesztés

Cégünk sok éves működése alatt a komplex franchise rendszereket kiszolgáló intranetes portáloktól, a közüzemek szigorú elvásárokat támasztó tájékoztató és adatbekérő weboldain át, médiaportálokon át, a KKV-k és nagyvállalatok funkciókban gazdag és kreatív design elvárásokat támasztó weboldalakig számos sikeres, magas ügyfélelégedettség mellett zárt projektet valósított meg.

Weboldalak tervezése és megvalósítása

Bizonytalan, hogy a piacon elérhető számos CMS platform közül melyiket válassza? Mi segítünk a kezdetektől a működő weboldal támogatásáig. Agilis megközelítés mellett ügyfeleink gyors piacra lépésén dolgozunk, majd priorizált feladatok mentén ciklusokban fejlesztjük tovább a weboldalt.

Minden esetben az ügyfél igények elemzése után döntünk, hogy a piacon elérhető platformok közül melyiket javasoljuk.

A WordPress egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amelyre építkezve nagy tudású website-ok fejleszthetőek, vállalati oldalaktól médiaportálokig. Ha intranet jellegű megoldást keres, akkor a Liferay lehet a megoldás. Céges policy nem engedi a nyílt forráskódú platformot? Erre is kínálunk megoldást egyedi fejlesztésű rendszerünkkel. Esetleg a weboldal mellett ERP rendszerre is szüksége van? Ebben az esetben Odoo a válasz.

Más platformban gondolkodik? Akkor is érdemes megkeresni minket, mert weboldal fejlesztési technológiai tapasztalatainkkal sikeres partnerei lehetünk.

Design, egyedi megjelenés

A weboldal fejlesztés egyik legizgalmasabb része megrendelői oldalról a design. A design tervezés során számos szempontot veszünk figyelembe: van-e beazonosítható célközönség, van-e eszköz, amin a forgalom döntő része realizálódik, van-e arculati kézikönyv, ami irányt mutat, megrendelői elképzelések, funkcionális használhatóság minden méreten stb. Olyan grafikusokkal dolgozunk együtt, akik maguk is frontend fejlesztési szakértők, így tudják, hogy milyen szigorú technológiai sztenderdeket kell betartani.

Funkciógazdagság

Bármelyik CMS mellett is döntünk, mindegyik gazdag built-in funkcionalítással rendelkezik. Ezt lehet tovább építeni a piacon elérhető modulokkal (pluginokkal) vagy egyedi fejlesztésekkel. Pluginok terén ismerjük a piacot, tudjuk mely modulok képviselnek megbízható minőséget.

Integrálhatóság

A legegyszerűbb weboldalak esetén is szinte biztos, hogy szükséges az integrált működés, például egy hírlevélküldő rendszerrel. Ezekre legtöbb esetben kész modulok érhetők el. És lehetnek egyedi, komlexebb integrációs elvárások, ahol ránk, IT tanácsadókra és fejlesztőkre van szükség. Számos projektben kötöttünk össze weboldalt, intranetes portált céges ERP rendszerrel, hogy az adatok manuális átvitele helyett gyors, hatékony automatizált adatátvitel valósuljon meg. 

Mindig felmerülhet új igény

A weboldalak dinamikus életet élnek, pár évenete biztos, hogy új funkcionális igények kerülnek elő, ami természetes. Az általunk használt CMS rendszerekkel a moduláris bővíthetőség biztosított, úgy hogy a weboldal koherenciája nem sérül. Mi örömmel állunk ügyfeleink mellett az újabb és újabb kihívások megvalósításában.