Kezdőlap 5 Szakterületeink 5 Teljesítményértékelési rendszer

Teljesítményértékelési rendszer

A vállalkozások egyik legértékesebb erőforrása az emberi erőforrás, így ennek menedzselésével nagyon fontos foglalkoznia minden vállalatvezetőnek. A munkatársak teljesítményének értékelése mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló számára hasznos, általa fejleszthető az egyén teljesítménye, növelhető a motivációja és elkötelezettsége a cég iránt, megelőzhetők konfliktusok, felmondások.

Teljesítményértékelés informatikai támogatással

Cégünk rendelkezik a teljesítményértékelés általános modelljét támogató webes alkalmazással, amely egyéni igények mentén gyorsan testreszabható.

A teljesítményértékelési trendek abba az irányba mutatnak, hogy a vállalatok minél inkább digitalizált megoldásokkal oldják meg a teljesítményértékelési gyakorlatot, ezzel egyrészt időt takarítva meg, másrészt gyorsabb, hatékonyabb folyamatokat tesz lehetővé. Ismerje meg alább a Wildom által fejlesztett teljesítményértékelési szoftvert és fejlessze tovább a teljesítményértékelési eljárásait velünk!

 

Egy teljesítményértékelési rendszerben több projekt értékelése

Több vállalatot vagy több projektet szeretne egy teljesítményértékelési rendszerben értékelni? Szeretne gyorsan egy mini projekt értékelést elindítani? Szeretné ha jogosultsághoz lenne kötve, ki láthatja az adott vállalat / projekt értékeléseit? A Wildom teljesítményértékelési szoftvere lehetőséget biztosít ezekre, mivel rugalmasan leköveti a vállalkozása teljesítményértékelési gyakorlatát. Ha pedig a Megrendelőnek speciális igényei vannak, akkor a teljesítményértékelési szoftverünk szabadon fejleszthető az igények mentén.

Értékelő űrlapok

TÉR rendszerünkben tetszőleges számú értékelő űrlap alakítható ki különböző kompetenciák mentén. Megkülönböztethetőek alap -és területspecifikus kompetenciák. Az értékelő űrlapok pár kattintással alakíthatók ki, így akár olyan munkakörben dolgozó vezető is létre tudja hozni, aki csak alapszintű számítógépkezelési ismeretekkel rendelkezik. A komptenciák skálán és szövegesen is értékelhetőek.

Értékelési folyamat

A Wildom teljesítményértékelési szoftvere lehetőséget biztosít több lépcsős teljesítményértékelési módszerre, amely során önálló és közös értékelés is történik és e mellett lehetőséget ad Megtekintői szerepkörre is. Az értékelés során képzési igény / javaslat adható meg. Az elkészült értékelés pdf-be exportálható.

Elemzés, riportok

A teljesítményértékelés során eltárolt eredmények értékelése több szinten történhet: csoport, divizió, vállalat stb. Az Ön igényeinek elemzése után alakítjuk ki az elemzések, riportok szükséges szintjeit, kimeneteit, aggregáltsági fokát.

Integráció

Sok esetben elvárás, hogy a HR technológia az ERP rendszerrel integráltan működjön, például a munkavállalói adatokat átvegye onnét és az értékelés során kapott eredményeket pedig visszajutassa (bónusz, képzési igény stb.). A Wildom TÉR rendszer standard, szabadszoftveres eszközökből építkezik, így a külső rendszerkkel integrált működés megoldható.

HR tanácsadás

HR tanácsadóink segítségével lépésről lépésre tervezzük meg a Megrendelő teljesítményértékelési eljárásait legjobban lefedő rendszert. Ehhez jól vizualizált UX/UI tervező eszközöket használunk, amik segítségével elkészülhet a rendszer prototípusa kattintható módon. Így a fejlesztés megkezdése előtt pontosíthatók a képernyők, navigációk, funkciók, nem történik rossz irányba mutató fejlesztés.