Kezdőlap 5 Beágyazott rendszerek terméktámogatás

Sajtóközlemény

Beágyazott rendszerek fejlesztési és teszt labor, hibrid terméktámogatási centrum
2023.03.20.

A Wildom Kft. telephelyfejlesztési projektje Kaposszekcsőn kerül megvalósításra. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a GINOP PLUSZ-1.2.3-21-2022-03070 azonosító szám alatt valósul meg.  Összefoglaló címe: „A Wildom Informatikai Kft. technológiai fejlesztésének támogatása”. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.”

A Wildom Kft. elsősorban fővárosi székhelyen működő, szoftverpiacon szolgáltató 20+ fős szoftverfejlesztő cég.  A szoftveres technológiát magas szinten uraljuk, erősségünk a multiplatform szemlélet, a nyitottság, elsősorban nyílt forráskódú eszközöket használunk. Jelenlegi folyamatainknak is hangsúlyos eleme a tudásmegosztás és a transzparencia. Kiemelt képességünk, hogy meglévő rendszerek között integrációs kapcsolatok kiépítésével adunk költséghatékony megoldásokat.

 A telephelyen a GINOP 1.2.3-21 keretei között megvalósuló, 2022. márciusában megkezdett beruházás céljai az alábbiak:   

Az ingatlan átalakítása, energiatakarékos működtetés biztosítása.  

Beágyazott rendszerek készítéséhez labor (műhely) kialakítása, eszközökkel felszerelése,  iOT teszt labor kialakítása, mely szolgálja a már meglévő ERP üzletág növekedését.

A regionális munkaerő jobb minőségű bevonását lehetővé tevő hibrid terméktámogatás labor (központ) kialakítása, hogy a pandémia által biztosított új környezetben – távoli és személyes jelenléttel – is képesek legyünk mind ügyfeleinknek, mind a cég belső folyamataiban támogatást biztosítani. Ügyféloldalon elektronikus üzletviteli bevezetések oktatási, technikai és felhasználói környezetének megteremtése a cél.

Többgépes elektronikus üzletviteli szolgáltatási környezet kialakítása, amely akár az elosztott környezetben való működtetést is biztosítja.

Fizikai leltározás biztosítása: iratok, tananyagok, eszközök és alkatrészek tárolása.

A megvalósulás helyszíne Kaposszekcső.

A beruházás befejezésének tervezett napja: 2024.02.22.

A projekt finanszírozása 121,34 millió forint európai uniós támogatás segítségével történik.

A beruházásnak köszönhetően a vállalat várhatóan 5 darab munkahelyet tud megőrizni, és további 2-5 darab új munkahelyet teremt.